MediYoga med Göran Boll

Oavsett om du är van yogautövare eller nybörjare kan du delta på MediYoga-veckan med Göran Boll. Alla yogapass sker utomhus på gräsmatta under bar himmel, palmer och blommande klätterväxter. Alla vardagar har vi även vattengymnastik i våra uppvärmda saltvattenbassänger. MediYogan är utvecklad av Göran Boll. Det är en yogaform som det har forskats mycket på och tillämpas idag på sjukhus och vårdcentraler över hela Skandinavien. Idag används MediYoga bland annat till stressreducering samt vid sömnsvårigheter och huvudvärk.

Information

Att få tillfälle att koncentrera sig på den egna hälsan, långt från vardagen i ett behagligt klimat, lägger grunden för ett långsiktigt välmående. Oavsett om du är van yogautövare eller nybörjare kan du delta i Göran Bolls MediYoga.

Alla yogapass sker utomhus på gräsmatta under bar himmel, palmer och buganvilla. Alla vardagar har vi även vattengymnastik – utomhus i våra uppvärmda saltvattenbassänger.
MediYoga är en mjuk svenskutvecklad yogaform som idag används på sjukhus och vårdcentraler över hela Skandinavien.


Programmets längd

1 vecka

Pris
8.000:- boende i bungalow med delat sovrum.
9.500:- boende i delad bungalow med eget sovrum.
11.500:- boende i egen bungalow med eget sovrum.
5.000:- för dej som har eget boende.

I programmet ingår frukost, lunch och mellanmål.

Anmälan
via info@svenska-re.se eller genom att ringa 08-20 55 10.

Resebokning
Flygresa bokar du själv. Boka transfer med researrangören eller ta flygbuss till San Agustin, 20 minuters resa från flygplatsen.

Programblad för nedladdning och utskrift
Mediyoga 2020

Om Göran Boll

Internationellt diplomerad yoga- och meditationslärare, internationellt certifierad yogaterapeut, föreläsare, skapare av yogaformen MediYoga, grundare av MediYoga Institutet, som utbildat flera tusen instruktörer inom vården, i Sverige, i övriga Skandinavien och i USA. Göran Boll har även medverkat i mer än 90 % av all forskning på yoga i Sverige sedan 1998.

Ur innehållet
  • Tema – yoga som terapi, medicin och läkning
  • MediYoga två pass/dag – där vi testar olika yogapass som ingått i svensk forskning som kunnat påvisa tydliga effekter på bland annat ryggsmärta, sömnstörningar, högt blodtryck och oro.
  • Vattengymnastik i våra uppvärmda saltvattenbassänger – 30 respektive 34 grader
  • Yoga på stranden
  • Möjlighet att delta i Svenska Res övriga program
  • Frukost, kaffepauser och lunch
Kontakta oss