Svenska Re stänger från den 15 mars tills vidare

Med anledning av det nationella nödläge som utfärdats i Spanien och de riktlinjer som gått ut till alla som befinner sig på spansk mark har Svenska Re stängt från och med idag söndag 15 mars tills vidare.

Spanska regeringen beslutade på lördagskvällen 14 mars att ta över det totala ansvaret för alla Spaniens regioner och har utfärdat ett nödläge som gäller i 15 dagar. Anledningen till beslutet är att förhindra spridning av covid-19.

Nödläget innebär att alla invånare och besökare ska stanna inomhus under denna period.

Det är tillåtet att gå en och en till matvaruaffärer och till apotek under förutsättning att man håller en meters avstånd till andra personer.

Köpcenter, restauranger, barer, parker och allmänna områden där det kan samlas många människor har stängts. Det är inte heller tillåtet att vistas utomhus på stränder.

Spanska staten garanterar att det ska finnas livsmedel och mediciner till sjukhus och apotek.

Vi följer hela tiden utvecklingen och de eventulla nya riktlinjer som tas fram.

I Sverige avråder UD från onödiga resor till alla länder tills vidare och resebolagen har ställt in flertalet av sina resor.

Befinner du dej just nu som deltagare på Svenska Re eller har en planerad resa under våren invänta information från din huvudman eller researrangör.

Kontakta oss